Dobro došli na prezentaciju preduzeća S-ALIBI! 

Osnovna delatnost preduzeća je traženje ukradenih vozila: putničkih automobila, džipova, kamiona, autobusa, raznih privrednih mašina, plovnih objekata i sl.

Uslužno preduzeće "S.ALIBI"d.o.o. osnovano je dana 23.11.1993. godine, Rješenjem Privrednog suda u Beogradu broj Fi. 39252/93.  Vlasnik Firme je magistar pravnih nauka Novo Vidojević.

Za proteklih deset godina naše preduzeće je radilo izuzetno uspešno. Uspeli smo da pronađemo i vratimo veliki broj ukradenih vozila njihovim vlasnicima, i u Srbiji i Crnoj gori, a takođe i u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Makedoniji, a možemo se pohvaliti da smo jedina firma koja je uspevala da iz ratom zahvaćenih područja vraća automobile u zemlje Evropske Unije.  Ostvarili smo uspešnu saradnju sa velikim brojem Osiguravajućih kuća vraćajući im vozila i  otkrivajući prevare u Osiguranjima,  kako u okruženju, tako i u EU-zemljama. Udaljenost za nas nije prepreka. Sarađujemo sa mnogim firmama koje se bave traženjem ukradenih vozila i otvoreni smo za nove saradnje, želimo sarađivati sa svima koji poštuju zakon i običaje domaćinskog poslovanja.

                                                                                                                              

Sjedište firme je u Beogradu, u Poslovnoj zgradi, u ulici Miška Jovanovića br. 9 na Dušanovcu.

 tel:  +381113089150,  +381113089151,   +381113089152

 fax: +381112441588

Mi smo u Srbiji, u Beogradu, odmah uz autoput Beograd-Niš i lako nas je naći.

Ako vam je ukraden automobil, putnički ili teretni, autobus, jahta ili neki drugi plovni objekat ili ako su vam ukradene privredne mašine ili bilo koja druga vredna stvar, javite nam se obavezno!

 

 pošta